Nederlandse zangeres heeft een hart voor holebi's.Zangeres Patricia Paay komt al maandenlang volop in het nieuws. Het einde van haar lange relatie met Adam Curry, haar nieuwe vlammen, haar deelname aan de holebi (Homo Lesbi Bi) Pride in Amsterdam en haar aanstaande naaktreportage in de Playboy krijgen volop aandacht in de media.

In de nieuwe Gay Krant verklaart de zestigjarige diva haar liefde aan homo’s: “I love them all!” De zangeres komt op voor homo en lesbische emancipatie, onder meer in het conservatieve Amerika, waar ze jaren heeft gewoond.

Dochter Christina vertelde ze altijd dat homoseksualiteit de normaalste zaak van de wereld is. “Als een vriend van me uit Nederland bij ons in Amerika kwam logeren met zijn vriend, vertelde ik mijn dochter dat het sprookje niet altijd gaat om een prins en een prinses, maar soms ook om een prins en prins.”

De nieuwe Gay Krant (nr. 622) ligt vanaf nu in de winkels. Ook te koop in ons landje (België), (zoek niet naar een krant want de laatste jaren ziet de Gay Krant er uit als een magazine).

Extra info: De muzikale carrière van Paay begon eind jaren zestig. In de jaren zeventig richt ze haar eigen groep Himalaya op, die in begin van de jaren zeventig overging in de groep Heart. Rond 1974 werd ze pas écht populair als ze opnieuw van start gaat met een solo carrière. Ondertussen staan er heel wat hits achter haar naam en maakt ze nog steeds liedjes.

Eerder kon je bij ons lezen:
Lady Gaga haalt uit naar 50 Cent inzake homo's.
Madonna uitgejouwd na opkomen voor holebi's.
Homo huwelijksaanzoek tijdens concert Mariah Carey + filmpje.


Bron: gk.nl en extra info door holebi.info

Dit bericht is gepost op 29 November, 2009 en 1757 keer gelezen.