Arie Boomsma wordt kerstengel en komt weldra met homo programma.Presentator Arie Boomsma, die eerder bij de EO (Evangelische Omroep) werd geschorst omdat hij pikant poseerde voor het éénmalige tijdschrift L'Homo van Linda de Mol, laat zich nu op de gevoelige plaat vastleggen als engel.

De nieuwe foto's komen in het kerstnummer van tijdschrift Viva, daarop is Boomsma dan knielend, naar de hemel kijkend en zonder shirt te zien. "Net over de grens gaan vind ik leuk maar een crucifixachtige pose doe ik niet", vertelde Boomsma in De Pers.

Een tijd na zijn schorsing bij de EO maakte Boomsma in september bekend dat hij de omroep ging verlaten, en dit nadat hij al eerder openlijk zijn twijfels over zijn werkgever had uitgesproken. Op 1 oktober van dit jaar ging hij bij de KRO aan de slag en maak zaterdagavond zijn comeback op tv met de eerste uitzending van 'De Schaduw van het nieuws'. Ook gaat hij weldra een programma maken over coming out van homo's. Verder werkt Boomsma aan een boek samen met columnist, schrijver en homo Stephan Sanders. Dit boek gaat over het mannenlichaam.

Eerder kon je bij ons lezen:
Paul de Leeuw komt met homotalkshow.
Arie naar de KRO met holebi-programma.
Arie Boomsma wil homo's in 40 Dagen Zonder Seks.
Arie Boomsma gaat mannenlijf-boek maken.
EO-boegbeeld Arie Boomsma wil homo’s omarmen.
Presentatie L'Homo: EO presentator Boomsma mocht niet aanwezig zijn.
EO Presentator in Playboy bijlage.
Steun voor EO presentator en L'Homo pin-upaffaire.
Presentator geschorst om homo foto's.


Bron: nu.nl

Dit bericht is gepost op 20 November, 2009 en 3811 keer gelezen.