Elton John betreurt late seks.Zanger Elton John zegt het jammer te vinden dat hij tot zijn 23ste maagd is gebleven. Deze bekentenis deed hij toen hij werd gevraagd om een brief vol goede raad te schrijven naar zijn zestienjarige zelve.

"De eerste keer kwam er pas toen ik 23 was, dat vind ik nu een stomme beslissing", aldus de poplegende. "Ik was graag bij een andere man en voelde me opgelucht dat ik eindelijk wist wie ik was. Ik maakte echter ook de fout te snel verliefd te worden, ik was toen gewoon te na´ef. Daarom mijn goede raad: ga nooit op zoek naar liefde, het gevoel zal je overvallen op een moment dat je het het minst verwacht. Maak plezier, vrij er (veilig) op los en geniet van je seksualiteit. Wees trots op wie je bent."

Elton had ook nog enkele adviezen voor zichzelf: "Blijf van de drugs, dat goedje is louter tijdverlies. Kom op voor de rechten van elk individu. Wees liefdevol, vriendelijk en sterk. Wees een voorbeeld, want je gaat een verschroeiend hard leven leiden." De volledige tekst staat in het nieuwe boek van journalist Joseph Galliano, 'Dear me: a letter to my sixteen-year-old self'.

Eerder kon je bij ons lezen:
Elton John mag geen vader worden van moeder maar wel van vader onder voorwaarden.

Bron: hln.

Dit bericht is gepost op 21 October, 2009 en 1715 keer gelezen.