Zanger John Mayer kust opnieuw een man.De Amerikaanse zanger John Mayer (foto) heeft zich opnieuw laten gaan met een man. Eerder kuste hij Celebrityblogger Perez Hilton, en dat smaakte duidelijk naar meer. Want opnieuw liet de zanger zich gaan, dit keer in een homobar.

Mayer liet zich volledig gaan in een homobar in het Amerikaanse Palm Springs. Volgens ooggetuigen feeste en danste de zanger erop los met andere mannen en kuste hij een van hen hen vol op de mond. Later werd de 31-jarige zanger door een van de aanwezigen gekust waarna hij zich niet verzette maar hevig terug zoende. Wat luid werd toegejuigd door de vele fuifbeesten rond hem.

De Amerikaanse singer-songwriter en gitarist die in New York woont woont heeft in korte tijd een aantal Grammy Awards gewonnen. Daarnaast speelde Mayer een solo op Fall Out Boy's cover van Michael Jacksons Beat It. En op 7 juli 2009 speelde Mayer het nummer 'Human Nature' op de herdenkingsdienst van Michael Jackson, die op 25 juni 2009 stierf aan een hartstilstand.

Eerder kon je bij ons lezen:
Zac Efron is verliefd op James Bond acteur Daniel Craig.
Pete Doherty opnieuw in het nieuws met homokus + filmpje.
De droom van Jim Carrey kwam uit toen hij Ewan McGregor kuste.

Bron: hln.be en holebi.info

Dit bericht is gepost op 16 October, 2009 en 4020 keer gelezen.