Lindsay Lohan automutileert.De 23-jarige Amerikaanse actrice Lindsay Lohan snijdt in zichzelf. De diepe sneeën in haar arm (foto) kan ze niet meer wegstoppen. Ze werd recent gefotografeerd door de Britse Sun waarbij de krassen, die het gevolg zijn van haar automutilatie, duidelijk te zien zijn.

De populaire actrice, zangeres en voormalig model heeft het de laatste tijd niet makkelijk. Haar carriére zit al een tijdje in het slop en ook op het vlak van de liefde kende ze al heel wat tegenslag. Begin dit jaar kwam er een einde aan haar relatie met de Britse Samantha Ronson. Daarnaast werd er recent in korte tijd twee keer bij haar thuis ingebroken. En in 2006 werd Lohan opgenomen wegens anorexia.

Men heeft nu het vermoeden dat alles haar teveel is geworden. Al kan het natuurlijk wel zo zijn dat Lohan zich al langer snijdt. Automutilatie is een vorm van zelf-beschadiging waarbij mensen zich om verschillende redenen pijn doen. Dit gebeurt op verschillende manieren, waarvan zichzelf snijden in armen en benen een veel voorkomende vorm is. Automutilatie is vergelijkbaar met het gebruik van drugs; het werkt voor veel mensen verslavend en is daarom moeilijk te stoppen.

De laatste weken liepen er geruchten dat Lindsay 'eindelijk' naakt in de Playboy zou verschijnen. Maar haar woordvoerster maakte recent bekend dat Lohan het gulle aanbod van ruim 900.000 dollar (632.000 euro) heeft afgeslagen.

Eerder kon je bij ons lezen:
Lindsay Lohan wil alles mét slagroom.
Lindsay Lohan start film-productiemaatschappij.
Lindsay Lohan gaat zelf naakt + foto.

Bron: dag.nl

Dit bericht is gepost op 11 September, 2009 en 5158 keer gelezen.