Verloofde tennislegende was een kandidate Miss Universe.Gewezen tennislegende Martina Navratilova, 52, deed jarenlang geheimzinnig over de identiteit van haar vriendin. Daar is nu verandering in gekomen nadat Navratilova recent naar buiten kwam met haar verloofde. Het gaat om de Russische Julia Lemigova, een nu 36-jarige gewezen kandidate van Miss Universe. Het duo werd gespot op vakantie, zie foto, rechts.

Waarom Navratilova lange tijd mysterieus deed over de identiteit van haar nieuwe verloofde is simpel. Lemigova had ooit een affaire met een bankier die doodgeschoten werd in een latex pak. Lemigova beviel na de moord van een zoontje van de bankier dat na vijf maanden al stierf. Lemigova denkt dat de Bulgaarse nanny hun baby vermoordde.

Navratilova werd in 1956 in het toenmalige Tsjechoslovakije geboren. In 1975 ontvluchtte ze het Oostblokland naar de VS en in 1981 werd ze Amerikaans staatsburger. Ze won in haar rijk gevulde tenniscarrière liefst 59 grandslamtitels, waarvan 18 in het enkelspel. Vandaag de dag speelt ze nog altijd tennis. Ze kwam al vrij snel uit voor haar lesbische geaardheid en werd kort daarna een icoon van de holebi-beweging. Eerder had ze al een relatie met een model, de gewezen Miss Texas Judy Nelson. Ze gingen in 1991 uit elkaar na een relatie van zeven jaar.

Maar nu valt ze dus voor de charmes van de Russische Julie Lemigova, de dochter van een kolonel van het Rode Leger. Ze ging de geschiedenis is als de laatste Miss Sovjetunie voor het uiteenvallen van het rijk in 1991. Ze spreekt vlot Italiaans, Engels en Frans en woont al meer dan twintig jaar in Parijs. Ze heeft haar eigen cosmeticabedrijf en is oprichter van het Joiya-welnesscentrum in Parijs.

Lemigova kwam in 1995 uitgebreid in het nieuws toen haar ex-minnaar Edouard Stern, een Franse bankier, vermoord werd door zijn minnares Cécile Brossard tijdens een SM-bondagesessie. Volgens Lemigova was ze al lang voor Brossard een minnares van Stern, ze hadden op dat moment al een kind. Dat kind, Maximilien, overleed kort na zijn geboorte in tragische omstandigheden aan interne verwondingen. Lemigova beschuldigde daarbij haar Bulgaarse nanny, die nog maar pas in dienst was, om voor het geld het kind te hebben omgebracht. Het onderzoek leverde niets op. Navratilova zelf is ook in een proces verwikkeld met een andere ex-partner, Toni Layton, die miljoenen eist van de tennislegende na hun scheiding.Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 24 August, 2009 en 3706 keer gelezen.