Michael Jacksons homovriendje praat voluit.Verpleger Jason Pfeiffer (foto links), die naar eigen zeggen een korte liefdesrelatie had met de recent overleden Michael Jackson, zegt dat de zanger zijn einde voelde naderen in de laatste weken voor zijn dood.

Pfeiffer, 35, medewerker van Jacksons dermatoloog Arnold Klein, die ook homo is, zegt dat hij en Jacko een korte romantische affaire hadden die eindigde in een tragedie. Het tweetal zou elkaar hebben leren kennen via de telefoon, waarna de zanger Pfeiffer op een avond een lift aanbood, dat was de aanzet tot een reeks geheime ontmoetingen tussen Jacko en Jason.

"Onze eerste 'date' was in mijn auto. We maakten een tochtje, praatten en trapten lol. Maar Michael had altijd zijn begeleiders in zijn zog, die hij 'moeiziek' noemde. We moesten ervoor zorgen dat we niet betrapt werden. Ik dacht dat niemand anders op de hoogte was van onze ontmoetingen, maar ik heb ontdekt dat anderen Michaels geheim met de mantel der liefde bedekten," aldus Pfeiffer, die daarnaast ook zegt dat Jackson zich vreemd begon te gedragen in de weken voor zijn dood.

"Hij veranderde totaal. Hij werd overdreven religieus, dramatisch ook. Hij was uitgeput en gedroeg zich vermoeiend. De week voor zijn dood nam hij afscheid van zijn naasten, iedereen vond dat akelig. Hij zette zijn leven op een rijtje en hij had het de hele tijd over god en de kalender van de Maya's. Hij was ook geobsedeerd door het jaar 2012, het einde van de Maya-kalender", verklaarde Pfeiffer in een interview. De verpleger is er dan ook het hart van in dat hij zijn 'soulmate' kwijt is. "Het verlies dat ik ervaar is moeilijk te omschrijven - er is een leegte in mijn hart".

Eerder kon je bij ons lezen:
Homo huidarts vader van Michael Jacksons kinderen.
Michael Jackson verkleedde zich als vrouw op date met mannen.
Michael Jackson was geen pedofiel maar wl homoseksueel.


Bron: hln.be en holebi.info

Dit bericht is gepost op 21 August, 2009 en 2263 keer gelezen.