Lady GaGa naakt voor lugubere fotoshoot in holebi-zine.Lady GaGa ging recent opnieuw naakt. Dit keer staat de biseksuele zangeres met enkele 'lugubere' foto's op en in het Amerikaanse holebi tijdschrift Out. Op de foto's zie je een naakte zangeres poseren naast een skelet en op het kerkhof.

Het is niet de eerste keer dat GaGa haar lichaam toont. De zangeres gaat vaak uit in doorschijnende outfits en zal binnenkort naakt poseren voor dierenrechtenorganisatie Peta.

Recent berichte vele media dat de zangeres hermafrodiet zou zijn, dat is iemand die zowel vrouwelijke als mannelijke geslachtsorganen heeft. In sommige media zegt GaGa dat dit onzin is in andere media geeft ze het toe, zoals op Bossip.com.

"Dit is niet iets waarvoor ik me schaam, dit is gewoon iets dat ik niet aan de grote klok hang. Ja, ik heb zowel vrouwelijke als mannelijke genitaliŽn, maar ik beschouw mezelf als een vrouw. Het is gewoon een klein stukje penis en dat stoort me helemaal niet. De reden waarom ik hier nog niet over gesproken heb, is omdat het mij niet uitmaakt. Het is nu niet dat we met z'n allen publiekelijk over onze vagina praten. Ik denk dat dit de gelegenheid is om mensen die in dezelfde situatie zitten als ik gerust te stellen. Ik ben sexy, ik ben lekker, ik heb zowel een lul als een kut. Big f*cking deal.", aldus de zangeres.


Bron: hbvl.be en starnews.be

Dit bericht is gepost op 18 August, 2009 en 6517 keer gelezen.