Queen of Nation Miss World verkozen.Persbericht:

Op vrijdag 31 juli werd Joan Jullian, de ster en tevens medezaakvoerder van Magic Palace, gekroond tot "Queen of Nations 2009 Miss World". Het hele team van Magic Palace bereidt dan ook een spetterende party voor om hun eigen "Miss World" te verwelkomen en op gepaste wijze te feliciteren.

Met de titel van "Queen of Nations 2009" voegt de Belgisch-Franse Joan Jullian een eerste internationale herkenning aan haar palmares toe. Twee jaar geleden verdiende zij in eigen land maar liefst 6 prijzen tijdens de eerste editie van de "Showqueen Awards". Ondertussen werd zij tot ambassadrice van deze wedstrijd benoemd.

"Queen of Nations" is een internationale wedstrijd waar de beste transgender, t.v.'s en showqueens worden
beoordeeld op presence, schoonheid en intelligentie. De verkiezing van "Queen of Nations" was toe aan haar derde editie. Ook dit jaar kon de organisatie rekenen op inschrijvingen van de beste showqueens uit de hele wereld. Uit alle inschrijvingen werden uiteindelijk 10 finalisten gekozen die op 31 juli in Londen in de finale voor het felbegeerde kroontje mochten strijden. Al snel bleek dat de Belgische finaliste Joan Jullian tot de grootste kanshebbers behoorde.

De week voor de verkiezing moesten de finalisten zichzelf bewijzen in een aantal disciplines en een paar opmerkelijke optredens in het Londense nachtleven geven voor een publiek bestaande uit de verschillende delegaties van de deelnemers, een vakjury en tal van genodigden. Tijdens deze preselecties haalde Joan Jullian al reeds de titels van "Face of the Year", die zij te danken heeft aan de vele online stemmen van fans en supporters, en "Talent of the Year" binnen.

Tijdens een twee uur durende show werd vrijdag avond uiteindelijk beslist wie met de titel van "Queen of Nations 2009" naar huis mocht. Het werd een spannende strijd tussen Miss UK en onze eigen Joan Jullian. Zoals bij elke verkiezing werden de dames gekeurd in badpak, in een kostuum eigen aan hun land van herkomst en tenslotte in galakleed. Joan Jullian kon de jury nogmaals overtuigen dankzij haar verschijning in een exclusieve creatie van modegoeroe Nicky Van Kets.

Iets voor middernacht kwam dan het verlossend verdict: Joan Julian is "Queen of Nations 2009". Met haar titel zal zij gedurende een jaar de wereld rondreizen om transgender, t.v.'s en showqueens op een positieve wijze te promoten. Bovendien zal zij deelnemen aan professionele fotoshoots en op de cover van verschillende magazines verschijnen.

Naast haar vele optredens als showqueen heeft Joan Jullian begin dit jaar, samen met zakenpartner Peter Fargo, een eigen zaak opgestart in Steendorp. In Magic Palace kan u haar wekelijks aan het werk zien. Elke donderdag
ontvangt zij een collega showqueen voor "The Battle of the Queens". Op zaterdag schittert Joan Jullian op haar eigen podium tijdens de wekelijkse "Diner Spectacle". Haar vele fans, supporters en vrienden zullen op donderdag 6 augustus Joan dan ook feestelijk ontvangen in haar eigen zaak.

Voor meer info, interviews en beeldmateriaal kan u bellen met Peter Fargo op het nummer 0497 891 945.

Magic Palace
Gelaagstraat 84
9140 Steendorp
e-mail magicpalace@telenet.be
Website: Klik hier.


Bron: E-mail aan holebi.info van Magic Palace.

Dit bericht is gepost op 05 August, 2009 en 2718 keer gelezen.