Opnieuw ruzie tussen Geer en Goor.Nederland: Zangers Gerard Joling en Gordon liggen opnieuw met elkaar overhoop. Gordon is woest op Geers nieuwe single dat een nummer is dat de Toppers zongen op het afgelopen Nationaal Songfestival.

Het gaat om het lied Angel of the Night, dat na Shine als tweede uit de bus kwam om uit te zenden naar het Eurovisie Songfestival.

Gordon: "Jeroen van der Boom belde me op, hij was erg aangeslagen. Zijn producer Edwin van de Hoevelaken, componist van Angel of the Night, heeft het aan Gerard Joling gegeven. Gerard heeft er een Nederlandse tekst op geschreven, het komt over drie weken uit."

De drie huidige Toppers (Gordon, Jeroen v.d.B en René Froger) wilden het nummer zelf uitbrengen, maar door omstandigheden, namelijk het overlijden van de ouders van Froger, werd het uitgesteld.

Maar Gerard Joling, die vroeger deel uit maakte van de Toppers, en werd vervangen door Jeroen v.d.B, vindt dat het nummer niet van de Toppers is. Het ligt misschien een beetje gevoelig, en ik heb tegen Edwin gezegd dat ik geen gezeik wil. Hij zei: 'ik wil het heel graag met je opnemen'. Het is nog helemaal niet zeker of het een single wordt. De boel is voor de zoveelste keer weer besmeurd." De versie van Gerard heet Engel van mijn hart.

Eerder kon je bij ons lezen:
Gordon wég, Gerard Joling terug...
Nieuw koppel: Gordon en Jamai.
Gerard Joling moet plaats afstaan aan Michael Jackson.
Zanger Gordon en zijn Toppers gaan door.


Bron: telegraaf.nl/privé

Dit bericht is gepost op 18 July, 2009 en 10614 keer gelezen.