Gordon wg, Gerard Joling terug...Zanger Gordon heeft het boekingskantoor Rocket ingeruild voor Volendam Music BV. Dat voedt in Nederland de geruchten dat de zanger uit de Toppers (foto links) zou stappen en dat feit zou de terugkeer van Gerard Joling naar het trio weer mogelijk maken.

Gordon zette tijdens het Songfestival in Moskou manager Xenia Kasper al aan de deur. En nu heeft hij ook de samenwerking met boekingskantoor Rocket stopgezet. Goor kiest voortaan voor Volendam Music BV, het kantoor dat Nederlandse kleppers als Jan Smit, Nick & Simon, de 3js en Monique Smit onder zijn hoede heeft.

De overstap voedt meteen de geruchten over Gordons vertrek bij de Toppers. Want het trio valt immers onder Rocket Music. De merknaam 'De Toppers' blijft nog zeker drie jaar berstaan, maar mogelijk met wisselende artiesten. Gordon zou nu mogelijk vervangen kunnen worden door Gerard Joling.

De toppers cast bestaat momenteel uit: Gordon, Ren Froger en Jeroen van der Boom die sinds november Gerard Joling vervangt.

Eerder kon je bij ons lezen:
Zanger Gordon en zijn Toppers gaan door.


Bron: eurosong.be

Dit bericht is gepost op 10 July, 2009 en 1721 keer gelezen.