Homofobe Phelps kerk wil vuil spuien tijdens begrafenis Michael Jackson.Los Angeles, Amerika. Leden van de Westboro Baptist Church, die de oorzaak van alle wereldrampen bij holebi's leggen, hebben beloofd te zullen demonstreren tijdens de begrafenis van Michael Jackson.

Michael Jackson wordt dinsdag 7 juli begraven en er wordt een herdenkingsdienst gehouden in het 'Staples Center' in Los Angeles. Hij stierf op 25 juni.

Deze kerk wordt geleid door Fred Phelps (foto). Meestal demonstreren ze tijdens begrafenissen van Amerikaanse soldaten die werden gedood tijdens de oorlog in Irak of tijdens de begrafenissen van aids slachtoffers. Ze beweren dat ze gedood werden door God als een straf voor homoseksualiteit.

Ze verklaren op hun website: "Michael Wacko Jacko Jackson is in de hel!Onze kerk zal je eraan herinneren om te stoppen met de doden te eren. Wij zullen er zijn om jullie te zeggen dat jullie God moeten danken voor de dood van dit smerige, overspelige, verheerlijkte, geslachtsverwarde, nationaliteitsverwarde, ondankbare brutaal beest. We zullen jullie er aan herinneren dat God Wacko Jacko heeft gedood."

Phelps en zijn dochter Shirley Phelps-Roper mogen Groot-BrittanniŽ niet meer in. Ze staan op de lijst van de 16 personen die het verbod werden opgelegd om sinds oktober het land binnen te komen.

Eerder kon je bij ons lezen:
Michael Jackson: homo, aangetrokken tot jongere mannen.
Homofobe kerk van Phelps kiest Londense lagere school als doelwit.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 06 July, 2009 en 2057 keer gelezen.