Michael Jackson was geen pedofiel maar wl homo.Ian Halperin is de biograaf van Michael Jackson (foto). Hij is diegene die beweert dat hij heeft gesproken met 2 mannen die een relatie hebben gehad met Michael. Het is volgens Halperin zo dat Michael zich seksueel aangetrokken voelde tot jongere mannen, maar duidelijk niet in kinderen. In 1993 werd Michael Jackson beschuldigd van pedofilie door Jordan Chandler, die toen 13 jaar was en later, in 2003, door de 13jarige Gavin Arvizo.

En van de homovrienden waarmee Halperin praatte, was een ober in Hollywood. De andere was een onbekende acteur. Met de ober zou hij meer dan bevriend zijn gebleven. Van de ober en Michael samen zijn er foto's die Halperin zou gezien hebben.

Andere bronnen praten over verschillende jongemannen die bij Michael thuis op bezoek kwamen. Sommigen van hen bleven slapen. Toen Michael nog in Las Vegas woonde zou hij, verkleed als vrouw, naar een motel geslopen zijn, waar hij een bouwvakker ontmoette op wie hij verliefd was.

Bron: Hln.be

Dit bericht is gepost op 01 July, 2009 en 10793 keer gelezen.