Acteur vermoord door transseksuele hoertjes.Acteur David Carradine is vermoord. Dat zegt goede vriend en filmproducent David Winters in een interview met The Globe. Volgens hem is de acteur vermoord door een groep transseksuele Thaise hoertjes, de zogenaamde Lady Boys.

"David is duidelijk vermoord. Ik denk k denk dat een aantal lady boys hem om het leven heeft gebracht. Ze opereren in duo's en kunnen erg brutaal zijn. Hij heeft geen schijn van kans gehad", meent Winters, die aandringt op de vrijgave van de bewakingsbeelden van het hotel waar Carradine om te leven kwam.

Volgens een gepensioneerde FBI-agent, die The Globe inhuurde om de zaak te bekijken, heeft Winters het aan het rechte eind. ""Ik geloof dat hij (Carradine) twee lady boys heeft ontmoet in de bar," zegt Ted Gunderson. "Ze zijn heel koket, snakken naar geld en zouden meteen op een celebrity als Carradine zijn afgevlogen."

Carradine werd op 4 juni dood in zijn hotelkamer aangetroffen en werd 74 jaar. Hij hing naakt in zijn kast met een touw rond zijn nek en genitaliën. Men vermoedt tot op heden dat hij omkwam tijdens een spelletje wurgseks. Of hierbij ook één of meerdere personen aanwezig waren is behalve in deze bekentenis niet bekend. De acteur werd vorige week zaterdag begraven.

Acteur David Carradine geboren op 8 december 1936 werd vooral bekend in zijn rol van Kwai Chang Caine in de televisieserie Kung Fu, waarbij hij een Chinese monnik speelt die op de vlucht is door Amerika. Hij trouwde vijf keer en heeft twee dochters en een zoon. Hij speelde sinds 1964 meerdere rollen in films en maakte een come-back in 2004 met de film Kill Bill. Carradine produceerde daarnaast verschillende trainingsfilms met oefeningen in de oosterse sporten Tai chi en Qigong.


Bron: hln.be en holebi.info

Dit bericht is gepost op 19 June, 2009 en 2331 keer gelezen.