Paris Hilton in lesbische seksshow.Miss Paris Hilton ontkent met klem dat ze ooit heeft deelgenomen aan een lesbische seksshow in Las Vegas. De 28-jarige hotelerfgename is woest over deze 'roddel' van stripster Elizabeth Jawhary, die stelt dat zij en Paris ooit samen een lesbische seksshow gaven en stripten voor enkele mannen.

Jawhary schrijft in haar boek: 'Six Degrees of Paris Hilton' dat zij en Paris als geen ander wisten hoe je een feestje moet bouwen. "We hebben hard gefeest. En een aantal mannen wilde betalen voor een lesbisch showtje. Een keer deed Paris mee. Naakt.' Jawhary zegt verder in haar boek dat mannen ruim 5000 dollar betalen voor zo'n privéshow, maar dat ze Paris nooit geld zag aannemen.

Volgens de woordvoerder van Paris is het verhaal compleet onwaar en volledig uit de duim gezogen door de stripster.

Toch kwam Paris al eerder in het nieuws inzake seks. In 2004 werd ze in verlegenheid gebracht toen haar ex-vriendje Rick Salomon een sekstape van haar naar buiten bracht. Recent liet Paris in een interview weten dat ze toen eerst dacht dat het om een grap ging. "Ik dacht, het zal wel een sekstape met een look-a-like zijn. Het is vast een grapje. Maar enkele uren later stond het overal online en toen ontdekte ik dat het geen grap was. Het is het meest intieme dat je met iemand kunt doen, en de hele wereld kijkt ernaar. Verschrikkelijk." En vorig jaar kwamen er enkele berichten over Paris en haar lesbische avontuurtjes.

Eerder kon je bij ons lezen:
Paris Hilton gaat (opnieuw) lesbische toer op, nu met 2 vrouwen.
Paris Hilton ster van de avond in lesbische topbar.
Lindsay Lohan zegt: Paris Hilton is een broek plassende slet.


Bron: nu.nl

Dit bericht is gepost op 08 June, 2009 en 4044 keer gelezen.