Paul de Leeuw doet het met Cor Bakker.Nederland: Nu Paul de Leeuw vijftien kilo lichter is geworden doet hij het met Cor Bakker. Want de heren zitten dit jaar 25 jaar in het vak en dat moet natuurlijk gevierd worden. De mannen gaan deze zomer twee intieme jubileumconcerten geven. Het publiek mag na afloop vragen stellen.

Vaak vroeg men aan Paul de Leeuw wanneer hij weer eens iets met musicus Cor Bakker gaat doen. "En nu hebben we alle reden om iets samen te doen," klinkt het. Want net als Paul zit ook Cor Bakker 25 jaar in het vak, deze zomer. "En zoals we vroeger zijn begonnen, twee blonde adonissen met een vleugel en een frituurpan, gaan we nu samen in Almere een intiem feestje bouwen. 'Cor en Paul van Dichtbij', aldus Paul de Leeuw.

De concerten zullen plaats vinden op 24 en 25 juni in tv-studie Cé in Almere. Daarbij vertelt Paul zijn leukste verhalen en zingt hij zijn mooiste liedjes, met Cor aan de vleugel. De twee kleinschalige concerten, met een select publiek zal aanvoelen alsof u bij de twee heren in de huiskamer zit.

Ondertussen blijkt ook dat Paul zijn belofte aan dieetgoeroe Sonja waarmaakt. Hij is 15 kilo lichter. Hij weegt nu 100,2 kilo, terwijl dat begin februari nog 115,6 kilo was. Toch was de Leeuw wat teleurgesteld. "Niet onder de honderd hé. Jammer, maar ik heb mijn ontlasting nog niet gedaan." De presentator beloofde Sonja in zijn show Mooi! Weer de Leeuw dat hij 15 tot 20 kilo zou proberen kwijt te raken.

Eerder kon je bij ons lezen:
Paul de Leeuw komt met homotalkshow.
Paul de Leeuw gaat veranderen.


Bron: telegraaf.privé.nl, ad.nl en holebi.info

Dit bericht is gepost op 17 May, 2009 en 2164 keer gelezen.