Paul de Leeuw gaat veranderen.Het populaire programma: Mooi! Weer de Leeuw, van Televiziering-winnaar Paul de Leeuw, wordt volgend jaar in een nieuw kleedje gestoken. Het programma blijft wel traditiegetrouw op zaterdag- en zondagavond op de buis verschijnen.

In het 3FM-programma: 'GIEL' van Giel Beelen zei Paul: "Het Het blijft amusement voor het hele gezin, maar er komt wellicht wel een kleine wending aan het wensen-element. (...) Ik heb na drie, vier jaar misschien wel zin om andere dingen te gaan doen."

In 1990 begon De leeuw met een eigen televisieprogramma genaamd: De Schreeuw van de Leeuw. Sinds augustus 2005 is hij op de buis met zijn programma: Mooi! Weer de Leeuw. Naast televisiepresentator is hij ook komiek, cabaretier, programmamaker, acteur en zanger. Herhaaldelijk werd hij uitgeroepen tot populairste presentator, televisiepersoonlijkheid in Nederland en populairste buitenlandse presentator in ons landje. In 2008 won hij de Zilveren Televizier-Ster voor beste mannelijke televisiepersoonlijkheid. Dit is sinds 1993 zijn zestiende prijs.

Eerder kon je bij ons lezen:
Paul de Leeuw en echtgenoot maken ruzie.
Paul de Leeuw verslagen door Linda de Mol.
Geen einde voor Paul de Leeuw.
Gouden Film prijs voor Paul de Leeuw film.


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 19 April, 2009 en 3656 keer gelezen.