Film over homoseksuele Brüno krijgt minder strenge rating.Eerder kon je bij ons lezen dat de film van de Britse komiek Sacha Baron Cohen over de homoseksuele Brüno een zware NC-17 rating zou krijgen, wat wil zeggen dat de film niet geschikt is voor minderjarigen.

Ondertussen heeft producent Universal besloten de schaar te zetten in de film en enkele expliciete (seks) scčnes weg te laten zodat de film een lagere rating zou krijgen. Met de nieuwe minder strenge rating mogen jongeren de film wel gaan bekijken op voorwaarde dat ze iemand meenemen die minimum achttien is.

In de film Brüno zitten meerdere seksuele scčnes waarvan het MPAA (Amerikaanse keuringscommissie) vindt dat ze te ver gaan. Zoals Brüno die voor de camera anale seks heeft met een andere man, of Brüno die naakt in een tent van een nietsvermoedende man stapt.

De film komt op 8 juli in de Belgische bioscoop zalen. De film kreeg als titel: Brüno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt.

Eerder kon je bij ons lezen:
Film Bruno van Sacha Baron Cohen zit barstensvol met seks.Bron: knack.be

Dit bericht is gepost op 17 April, 2009 en 2700 keer gelezen.