Zanger Gordon heel boos op homo's.Zanger Gordon liet zopas in zijn wekelijkse column in Privé weten dat OZ tv ermee stopt. Reden: "Ik steek mijn nek niet uit voor zure nichten (homo's) die alleen maar lopen te zeiken."

Gordon is duidelijk boos. Naar eigen zeggen begon hij jaren geleden met veel enthousiasme aan OZ tv. Hij vond toen dat, hoewel homo's welliswar goed vertegenwoordigd waren en zijn in de media, hun belangen nog onvoldoende werden behartigd.

"Maar uit de zogenaamde homokringen kreeg ik niets dan negativiteit en zure opmerkingen. Menig homo wilde geen ‘aparte’ zender en het was allemaal vast weer één groot commercieel gebeuren en ze wilden al helemaal niet de zakken van Gordon vullen. De azijn- en afgunstcultuur heeft daarmee mijn plannen om zeep geholpen."

Verder is er volgens Gordon nog een reden voor het afhaken van OZ tv. "Met het terugtrekken van een paar belangrijke geldschieters in verband met de kredietcrisis was het voor mij duidelijk. Met pijn in het hart laat ik het idee varen en ik hoop dat op een dag er iemand zal zijn die dit idee ter harte neemt en de kracht en energie kan opbrengen om te vechten voor de idealen zoals ik die had."

Zelf wordt Gordon nu lid van Wakker Nederland. "Al vraag ik me af of we nog wel wakker zijn in dit land. Volgens mij slaapt iedereen nog en is het triest te moeten constateren dat er voor ideeën zoals ik had geen ruimte blijkt te zijn. Droom lekker verder met z’n allen!"

Eerder kon je bij ons lezen:
Gordon uitgedaagd voor strijd der titanen.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 18 March, 2009 en 2428 keer gelezen.