Stalker van Gerard Joling ging wel erg ver.Zanger Gerard Joling had al een tijdje last van een stalker. Maar omdat diens liefde wel heel erg ver begon te gaan kan de jonge stalker in kwestie weldra veroordeeld worden. Nederlands Justitie zou inmiddels genoeg bewijzen hebben tegen de 35-jarige Rotterdamse Danny D.

De laatste poging van Danny om de aandacht van Joling te trekken ging wel heel erg ver. Hij stuurde een bericht waarin hij dreigde een bom te gooien tijdens een concert van de populaire zanger in december van vorig jaar. Daarop kreeg Danny niet alleen de aandacht van de zanger maar ook van de politie. Hij werd in zijn eigen woning gearresteerd en moet volgende week voor de rechter verschijnen. Gerard is gerustgesteld dat de man in voorarrest zit. "Je weet nooit waar zo'n man toe in staat is," aldus de zanger.

Danny begon met stalken in juni 2008 hij stuurde toen tal van sms berichtjes naar de zanger, eerst waren ze nog vriendelijk van toon. 'Bel me eens Gerard. Ik wil met je praten' En: 'Ik wacht met smart op jouw kaartje, lieverd'. Daarna veranderde de toon van de stalker. 'Voor je het weet sta ik voor je deur'.

Tijdens de concertreeks Stout & Nieuw aan het einde van 2008 in Ahoy stuurde Danny berichtjes via Email en via de fansite van de zanger, zijn toon werd steeds dreigender. Hij beloofde Joling een bommelding om 20 uur als kadootje van de zaak. 'Als je me vanavond niet belt, dan is dit jouw laatste weekend in Ahoy.

Die zaterdagmiddag nog werd Danny D. gearresteerd. Na verhoor bleek dat hij naar eigen zeggen geen fan is en dat hij in zijn eigen wereldje leefde en aandacht wilde. Justitie vervolgt hem nu voor schriftelijke bedreiging, bommelding en stalken.

Eerder kon je bij ons lezen:
Gerard Joling moet Toppers pakjes terug geven.
Gerard Joling is Domste bontje van Nederland 2008.


Bron: ad.nl

Dit bericht is gepost op 08 March, 2009 en 2449 keer gelezen.