Nederlandse Homo Cabaretier misleidt schoonfamilie.Nederlands Cabaretier Marc-Marie Huijbregts beweerde recent dat de paus homo is. Nu komt hij in het nieuws omdat blijkt dat hij zijn Algerijnse schoonfamilie al jaren doet geloven dat hij een vrouw is.

De Cabaretier is naar eigen zeggen niet van plan zijn schoonfamilie de waarheid te vertellen. Marc-Marie heeft al een tijdje een relatie met de Algerijnse Karim. In een radiointerview zei hij dat hij ongerust was geworden toen zijn vriend naar Algerije reisde voor een familiebezoek en niets van zich liet weten. Bezorgd belde hij Karim's familie op en kreeg diens zus aan de lijn.

"Ik vroeg of ik Karim mocht spreken. Zij zei toen tegen me dat hij wat vertraagd was en met de auto onderweg was, met de toevoeging 'Madame' erachter."

"Mijn Frans was niet zo goed dat ik er inhoudelijk op kon reageren en heb het toen maar zo gelaten. Sindsdien krijgt ik jurken en sjaals van Karims schoonfamilie opgestuurd."

Volgens Huijbregts zijn zijn schoonouders té oud om aan de werkelijke situatie te wennen. "Mijn grootste verdriet zou zijn als Karim eerder komt te overlijden dan ik, want dan zal ik afscheid moeten nemen van zijn kist als ik die op het vliegtuig naar Algerije zet omdat ik niet mee kan omdat ze denken dat ik een vrouw ben".

Huijbregts baarde kortgeleden nog opzien toen hij in het tv-programma De wereld draait door onthulde dat hij jarenlang een pruik ('mijn cavia') droeg om zijn kaalheid te verhullen.

Eerder kon je bij ons lezen:
Volgens Nederlands cabaretier is de paus absoluut homo.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 03 March, 2009 en 12109 keer gelezen.