Demi Moore behandelt homo's als handtassen.Opnieuw doet de broer van Pop-Queen Madonna een boekje open over beroemde sterren, dit keer gaat het over actrice Demi Moore, die volgens Christopher Ciccone een diva is die homo's behandeld als handtassen.

Christopher, zelf homo, zegt dat Demi hun vriendschap verbrak van zo gauw ze haar huidige echtgenoot Ashton Kutcher ontmoete. Christopher ontmoete Demi in een kabbalah-centrum en de twee raakten goed bevriend. "Een bepaald slag diva's pronkt met een homovriend als met een nieuwe handtas, als ware het een accessoire. Van zodra ze de ware heteroman hebben gevonden, hebben ze geen nood meer aan ander mannelijk gezelschap," aldus de broer van.

Het is niet de eerste keer dat Christopher kwaad spreekt over Demi. Vorig jaar kwam hij met het verhaal waarbij de actrice moedermelk spoot over zijn lesbische vriendinnen tijdens een nachtje feesten. Ook zijn beroemde zus spaart hij niet in 'Life With My Sister Madonna', daarin noemde hij zus lief een controlefreak en een zelfingenomen vrek.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 05 January, 2009 en 2086 keer gelezen.