18-24 December:Warmste Week - pins - ook met regenboogpin.
Tussen 18 en 24 december 2021 is het wéér de Warmste Week. Dit jaar is het thema 'Kunnen zijn wie je bent'. Daarbij horen onder andere ook leuke pins, waaronder één regenboogpin (symbool lgbt+ personen wereldwijd).

Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen...
En toch hebben veel mensen het er vandaag moeilijk mee. Omwille van hun huidskleur, geaardheid, geslacht, beperking, of omdat het even minder met ze gaat. 1 op de 5 Vlamingen kan zichzelf niet zijn. Ze kunnen dat niet door hoe ze eruit zien, wie ze graag zien, omdat ze minder kansen krijgen in het leven of gewoon omdat het mentaal of fysiek even wat minder gaat.

Kom daarom in actie voor De Warmste Week en draag ook één van de 5 vlammetjes. Of waarom niet zelfs allemaal? Door de vlammetjes te dragen, toon je je steun aan De Warmste Week. De opbrengst wordt verdeeld over alle projecten van het DWW Fonds (méér info via de website). Verdere projecten van de WW kan je vinden op de website (link onderaan).

De Warmste Week Vlammetjes
- Regenboog vlammetjes pin - met tekst: liefde is liefde - 3 euro
- Verder ook nog: Girl power pin - kunnen zijn wie je bent pin - niet oke zijn is oke pin - stop racisme pin.
- Je kan de pins apart kopen of in een setje van alle vijf.
- Info, bestellen ==> Klik hier

De Warmste Week
Tijdens De Warmste Week, vlak voor Kerstmis tussen 18 en 24 december 2021, bundelen StuBru, MNM, Eén en VRT NWS opnieuw de krachten voor live televisie en live radio op verschillende plekken in Vlaanderen. Website Warmste Week ==> Klik hier


Extra info
- Alles over lgbt+ Pride vlaggen (o.a regenboogvlag) ==> Klik hier
- LGBT+ staat telkens voor de eerste letter van de Engelse woorden: Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender.
- De plus achter bovenstaande afkorting (lgbt) staat voor: alle andere seksuele geaardheden en genderidentiteiten, als ook voor intersekse personen en alle mensen die nog twijfelen over de eigen seksuele geaardheid of genderidentiteit.

Bron: holebi info én de WarmsteWeek website - November 2021.;

Dit bericht is gepost op 21 November, 2021 en 232 keer gelezen.