Vlaams Belanger valt Transgender uit K2 zoekt K3 aan + video's.Kamerlid Dries Van Langenhove heeft opnieuw kritiek op transgender personen na de auditie van Emma Wagemans in ‘K2 zoekt K3'. Emma, die geboren werd als jongen, deelt zelf zijn video met een schitterende reactie.

Kamerlid Dries Van Langenhove reageert op de auditie van Emma Wagemans in ‘K2 zoekt K3'. “Ik ben niet geboren als Emma, maar als Geert”, vertelde ze in de uitzending. “Vroeger als jongetje werd ik heel erg gepest. Na schooltijd ging ik naar mijn kamer en kon ik een jurkje aantrekken, en kon ik mezelf zijn.” Van Langenhove hekelt de positieve reacties die Wagemans kreeg. “Als je beroemd wil zijn en op televisie wil komen, dan moet je je biologisch perfect gezonde lichaam verminken”, stelt hij in een video, en meer...

Toen er na de eerste aflevering van K2 Zoekt K3 artikelen verschenen over het verhaal van Emma, reageerde Dries Van Langenhove daar al op met enkele transfobe uitspraken. Bij het artikel stond dat Emma kindjes wilde inspireren met haar verhaal. Waarop Van Langenhove reageerde: “‘kindjes te inspireren?’ Om wat te doen? Hun piemel af te knippen en hormonenblockers te nemen die hen onvruchtbaar en depressief maken?”

De reactie kreeg meteen heel wat tegenwind, maar hij hield het daar niet bij. In een video op YouTube, ging hij verder in op het thema. De video barst van de transfobe uitspraken waarbij Van Langenhove beweert dat Studio 100 vooral zoekt naar diversiteit om “te plooien voor de woke-waanzin. Het verhaal van Emma waarbij ze als jongetje gepest werd en zich pas goed in haar vel voelde na haar geslachtsoperatie omschrijft hij als een slecht voorbeeld.

Emma Wagemans deelt die kritiek nu zelf met eigen beelden waarop ze aantoont dat ze de ‘raad’ van Van Langenhove ter harte neemt.

Hier onder eerst de video van Dries,
gevolgd door een link naar de video van Emma op Tiktok,
en daar onder een video van de auditie van Emma in het programma K2 zoekt K3Update - 1 dag later (17/9)
Omdat de video van Dries plots verdwenen is op YouTube, hier een link naar dé video via een website van Dries zelf

Video van Dries => KLIK HIER


Video van Emma ==> reactie op Dries KLIK HIERAuditie video emma


Lees ook
Opnieuw beledigde een Vlaams Belang politicus holebi's (2021)
Vlaams Belang politicus beledigde vicepremier Petra De Sutter (2020)

Bron: holebi info & hln.be - September 2021


.

Dit bericht is gepost op 16 September, 2021 en 1892 keer gelezen.