DC Comics Superman, zoon wordt opvolger en is homo.De seksuele geaardheid van Superman, er is al evenveel over geschreven als gespeculeerd, de ene zegt hij is homo de ander zegt hetero. Vandaag zeggen we iedereen heeft gelijk en iedereen heeft ongelijk.

DC Comics is in voorbereiding om Superman's zoon homo te maken, en dat is deels te wijten aan langdurige problemen met handelsmerken, aldus nog onbevestigde rapporten. De claim komt van voormalig DC Comics artiest Ethan Van Sciver.

Van Sciver maakte het nieuws bekend op sociale media. Hij schreef dat niemand anders nog van dit nieuws afweet. Het plan van DC Comics zou zijn dat Clark Kent alias Superman (gehuwd met Lois Lane Kent) in een van de laatste verhalen zal sterven, en dat zijn zoon Jon(athan), de nieuwe Superman wordt die dan bovendien wat later uit de homo kast zal komen.

Die coming out staat te gebeuren in de Tom Taylor's serie 'Superman: Son of Kal-El', die in juli werd gelanceerd. Volgens Van Sciver zal Jon bovendien meteen ook worden gelanceerd onder de naam 'Superman', waarmee men voor eens en altijd kan zeggen: 'Superman is Gay', aldus de voormalige DC Comics artiest.

Hoewel het nieuws over de homo geaardheid van Superman's zoon nog niet officieel is bevestigd, komt het nieuws kort nadat eerder werd bekend gemaakt dat Batman's sidekick Robin uit de kast is gekomen als biseksueel. Robin aka Tim Drake, kwam uit de biseksuele kast in een recent Batman nummer getiteld 'Urban Legends 6'.

Volgens de officiële beschrijving over Superman's zoon Jon(athan) Kent door DC Comics, die werd gedeeld door Comic Book News, heeft Superman's zoon de krachten en capaciteiten van zijn vader geërfd. "Ouderlijke erfenissen zijn moeilijk waar te maken, vooral als je ouders Superman en Lois Lane zijn', luidt de beschrijving. En Jonathan Kent is het kind van twee werelden. Half Kryptoniaans en half mens, het begin van zijn superkrachten heeft hem enthousiast gemaakt om in de voetsporen van zijn vader te treden. Maar hij moet nog veel leren over zichzelf en over de wereld voordat hij er een gewoonte van kan maken om het te redden," aldus het bericht.

Extra info
- DC Comics heeft al tal van lgbt personages, bekijk de hele lijst via Wikipedia ==> Klik hier
- Ook Marvel Comics heeft tal van lgbt personages, bekijk de hele lijst vai Wikipedia ==> Klik hier

Lees ook
De echte Superman had relatie met homo pornoster (Juli 2010)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Augustus 2021

.

Dit bericht is gepost op 22 August, 2021 en 378 keer gelezen.