Amerikaanse actrice uit de kast + lijstje.
De Amerikaanse actrice Mae Whitman, 33, is op Instagram uit de kast gekomen als panseksueel. De actrice is vooral bekend van haar rol in de serie Good Girls.

Omdat Whitman momenteel een stem inspreekt in de Disney animatieserie The Owl House, waarin een biseksueel personage de hoofdrol speelt, en het bovendien daarmee voor het eerst is dat een Disney productie iemand uit de holebi gemeenschap zo'n grote rol geeft, vond de actrice dat de tijd rijp was om uit de kast te komen.

Mae schreef bij haar coming out nog dat ze als panseksueel graag zulke personages in haar jeugd had leren kennen. Gewoon omdat het leuk is dat je kan ontdekken dat je niet de enige bent. Panseksualiteit sluit dicht aan bij biseksualiteit maar toch is het niet hetzelfde.

Wat is panseksualiteit:
Om meteen het verschil kenbaar te maken tussen bisekualiteit en panseksualiteit. Een biseksueel persoon kan verliefd worden op zowel mannen als vrouwen. Voor een panseksueel is dat té beperkend. Een panseksueel persoon valt op mensen ongeacht hun genderidentiteit, dat wil zeggen, ze kunenn ook vallen op mensen die zich niet thuis voelen in de hokjes man of vrouw, zoals onder andere genderfluide en niet-binaire personen, agenders, genderqueers, transgenders.

Enkele bekende panseksuelen
Asia Kate Dillon - Brendon Urie - Bella Thorne - Brook Candy - Caitlin Stasey - Declan McKenna
Dreya Weber - Courtney Act - Cara Delevingne - Chris Stuckmann - Dalton Harris - Emily Hampshire -
Gigi Gorgeous - Greta Christina - Janelle Monáe - Jim Sterling - Joe Lycett - Jazz Jennings - Lottie Moss - Miley Cyrus - Mister Grim - Natasha Negovanlis - Nayland Blake - Sophie B Hawkins - Tyler Posey -
Tyler Spencer - Tess Holliday - Yungblud.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Augustus 17 - 2021
.

Dit bericht is gepost op 17 August, 2021 en 571 keer gelezen.