Elliot Page straalt geluk en trots uit met 2e shirtloze foto.Acteur Elliot Page, 34, straalt pure vreugde uit in zijn tweede shirtloze selfie op zijn officiële Instagram-account dit weekend. Hij deelde een spiegelselfie die niets dan zelfzekerheid en geluk uitstraalt. Page lacht liefjes op de foto slechts gekleed in een zwart broekje en pronkte daarbij met zijn ondertussen ferme buik- en armspieren.

Kort het plaatsen van de foto stroomden de positieve reacties van fans binnen. In mei van dit jaar plaatste de acteur een eerste shirtloze foto op zijn Instagram pagina. Eerder dit jaar vertelde Page aan Oprah Winfrey over de dysforie die hij ervoer voordat hij uit de kast kwam en hoe zijn geslachtsbevestigende operatie hem hielp om zich prettiger in zijn vel te voelen. Page kwam begin december 2020 uit de kast als transgender man.

Elliot Page wordt bovendien dit jaar geëerd met de Annual Achievement Award op het Outfest Los Angeles LGBTQ Film Festival. Hij krijgt de prijs voor zijn bijdragen aan LGBTQIA+ verhalen, kunst en media zichtbaarheid. In een verklaring aan People zei Page dat het "me een grote eer geeft" om de prijs van dit jaar te ontvangen en "de LGBTQ+-gemeenschap te vertegenwoordigen". "Het is nu meer dan ooit zo belangrijk dat onze stemmen worden versterkt en vertegenwoordigd in film en media en dat mensen onze verhalen horen", aldus Page. In januari van dit jaar kon je bij holebi info lezen dat Elliot en zijn vrouw Emma Portner, hoewel ze helemaal achter zijn transitie staat, zouden gaan scheiden.

Extra - verklarende woordenlijst
- LGBTIQ+ staat voor telkens de eerste letter van de Engelse woorden: Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Intersex, Queer.
- De plus staat voor andere seksuele geaardheiden zoals panseksueel en aseksueel, en voor andere genderidentiteiten zoals genderfluide, niet-binair, genderqueer.. én eveneens voor alle mensen die nog twijfelen over hun geaardheid of genderidentiteit.
- Holebi staat voor telkens de twee eerste letters van de Vlaamse woorden: Homo, lesbisch, biseksueel.
- Transgender is een parapluterm voor verschillende genderidentiteiten zoals genderfluide, niet-binair, demigender, genderqueer, agender, en transseksueel, enkel deze laatste groep bevat mensen die overgaan tot hele of halve genderveranderende operaties.
- Mensen die vallen onder de parapluterm transgender kunnen zowel hetero als holebi zijn (want genderidentiteit is géén seksuele geaardheid).
Lees ook
Elliot Page toont voor het eerst ontbloot lichaam (Mei 2021)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2021 - 17 December.

.

Dit bericht is gepost op 17 August, 2021 en 650 keer gelezen.