Het is eindelijk gebeurd! James Cooke gehuwd + foto's - Update

Nieuws heet van de naald, enkele minuten gelden heeft James Cooke, 36, op Instagram laten weten dat hij en zijn vriend Dorian Liveyns, 28, zijn getrouwd. “Het is eindelijk gebeurd! Dorian & James forever”, schreef hij bij de foto.

James heeft er lang om moeten wachten, eerst lange tijd op een huwelijksaanzoek, daarna uitstel vanwege het coronavirus. Maar nu was het eindelijk zover. James en Dorian stapten in het huwelijksbootje. Beide toonden op hun Instagtram pagina een foto waarop ze te zien zijn tijdens hun burgerlijk huwelijk in het Felix Pakhuis in Antwerpen.

“Het is eindelijk gebeurd”, laten de twee weten in het onderschrift. James en Dorian droegen een identiek kostuum, beide met wit hemd en bijpassend wit strikje. Het enige verschil in hun outfit zijn de schoenen. Dorian koos voor een paar witte sneakers, James koos voor cognackkleurige kostuumschoenen.

Het koppel kreeg tal van felicitaties van bekende gasten zoals van Astrid Coppens, Gers Pardoel, Rani De Coninck, Eline De Munck, Élodie Ouédraogo en vele anderen. Tot nu toe kwamen er al bijna 21.000 vind ik leuks op de foto waarop beide heren in de lucht hangen na een vreugde sprong. Op een andere foto kwamen meer dan 35.000 likes, terwijl het nieuws nog maar enkele minuten bekend is.

Het koppel is sinds 2019 verloofd, toen Dorian op z’n knie ging. Ze leerden elkaar vijf jaar geleden kennen tijdens de repetities van de Wickie de Viking-musical. Het was meteen dikke liefde. Na twee weken gingen ze al samenwonen.

Update via hln.be (9/8/21)
James Cooke & Dorian gunnen volgers blik achter schermen van hun huwelijk ==> Klik hier

Bron: hln.be - foto's: Instagram - 6 Augustus 2021
.

Dit bericht is gepost op 06 August, 2021 en 1193 keer gelezen.