Modeontwerper mist geboorte van zoontje.
De Brits-Amerikaanse modeontwerper, Tan France, 38, is zopas via draagmoederschap papa geworden van een zoontje, jammer genoeg miste hij de geboorte van Ismail omdat hij net in het buitenland was. Pluspapa Rob was wel aanwezig.

France is vooral bekend van de netflix serie Queer Eye. In 2013 trouwde hij met Rob een pediatrisch verpleegkundige en illustrator, en nu zijn ze samen papa van de kleine Ismail, die al op 10 juni geboren werd, zeven weken te vroeg, waarna hij nog even in het ziekenhuis moest blijven. Maandag schreef de modeontwerper dat hij zijn zoontje eindelijk mee naar huis mocht nemen.

In een Bulletin-blog met de titel "Call Me Daddy", legde Tan France uit hoe hij de geboorte van zijn zoon miste toen hij in Groot-Brittannië was. Hij werd op 10 juli wakker met "een hoop gemiste oproepen van Rob. Ik kon het niet geloven", schreef hij. “Ik huilde zo hard bij de gedachte dat ik er niet zou zijn voor de eerste momenten van onze zoon. Ik huilde omdat ik wist dat Rob alleen was en dat hij mijn emotionele steun nodig had. Ik huilde omdat ik zo jaloers was dat hij bij Ismail was, en ik niet.” Uiteindelijk duurde het nog twee dagen voor Tan zijn zoon in de armen kon sluiten.

Extra info:
Tan werd geboren in South Yorkshire, England, bij moslim Pakistaanse ouders. Zijn interesse in mode begon op jonge leeftijd geïnspireerd door de Disney-kleding die werd gemaakt in de denimfabriek van zijn grootouders in Bury, Engeland, waar hij tijd doorbracht met werken. Toen hij dertien was, had hij geleerd hoe hij een spijkerjack moest maken en verfraaien. In 2019 zou hij hebben vernomen dat zijn grootvader de fabriek moest sluiten omdat de producten namaak waren van Disney. Tan ging naar Hall Cross School en later naar Doncaster College, waar hij mode studeerde, waarna hij naar Manchester verhuisde en vervolgens naar Londen. Tan heeft een grote liefde voor koken en vooral bakken, vanaf zijn negende leerde hij koken. In 2020 werd hij genaturaliseerd tot Amerikaans staatsburger, hij behield zijn Brits staatsburgerschap waardoor hij een dubbele nationaliteit heeft.
In 2019 kwam zijn autobiografie 'Naturally Tan uit, dat een bestseller werd. Het gaat over zijn ervaring met het opgroeien als 'homoseksueel in een traditioneel moslimgezin, als een van de weinige gekleurde mensen in Doncaster, Engeland'. De memoires beginnen met Tans jeugd in Engeland, waar episodes van racisme aan de orde van de dag waren, zoals terug naar school moeten rennen om niet in elkaar geslagen te worden door racisten. Het boek vervolgt met zware onderwerpen zoals colorisme binnen de Zuid-Aziatische gemeenschap en de islamofobie waarmee hij voor en na de aanslagen van 9/11 werd geconfronteerd. Voor meer luchtige afleveringen van Tan's leven beschrijft hij zijn eerste reis naar NYC, hoe hij zijn merken begon, hoe hij in de mode raakte en hoe hij verliefd werd op zijn man, alles doorspekt met ideeën over mode.

Lees ook
Modern Family acteur en echtgenoot trotse papa's van zoontje (2020)
Journalist & presentator Anderson Cooper papa van zoontje + video (2020)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Augustus 2021

Dit bericht is gepost op 05 August, 2021 en 852 keer gelezen.