Nieuw: een regenbooghuis in Oostende + lijst.Sinds zaterdag kun je ook in Oostende terecht in een regenbooghuis. Het laagdrempelige informatie- en aanspreekpunt voor seksuele oriëntatie en genderidentiteit in Oostende werd er feestelijk geopend door burgemeester Bart Tomelein en het schepencollege.

Regenbooghuis aan zee is er als aanspreek- en informatiepunt voor alles wat te maken heeft met seksuele oriëntatie, genderidentiteit. Door het verspreiden van informatie, het voeren van sensibiliseringscampagnes en het Ontmoetingscentrum "De Regenboog" te Oostende willen we de zichtbaarheid van holebi en transgender+ personen verhogen en komen tot een positieve beeldvorming over seksuele oriëntatie en genderdiversiteit.

Regenbooghuis aan zee werkt in een open sfeer. Daarbij is iedereen even belangrijk, ook de vele vrijwilligers! Elke vrijwilliger brengt eigen talenten mee, wat zorgt voor een grote verscheidenheid. het Regenbooghuis aan zee is een open groep mensen met drive en een wakkere blik. Een groep waar jij welkom bent!

De Regenboog @ Regenbooghuis aan Zee vind je in de Kerkstraat 11 in Oostende.
Website ==> Klik hier
Facebook ==> Klik hier

Links naar alle Vlaamse Regenbooghuizen
(elk regenbooghuis is naast een ontmoetingsplaats, met café en infopunt ook een koepel van organisaties van de provincie)
Antwerpen - Roze Huis ==> Klik hier
Brussel - Rainbowhouse ==> Klik hier
Limburg - Regenbooghuis ==> Klik hier
Oost-Vlaanderen - Casa Rosa ==> Klik hier
Vlaams Brabant - UniQue ==> Klik hier
West-Vlaanderen - Rubus ==> Klik hier

Bron: holebi info & regenbooghuisaanzee - Juli 2021
.

Dit bericht is gepost op 06 July, 2021 en 614 keer gelezen.