Amerikaanse dragqueen komt uit de transgender kast.RuPaul's Drag Race deelneemster uit seizoen zes, de Amerikaanse Laganja Estranja, 32, is zopas uit de transgender kast gekomen, en zegt daarbij dat ze nog langer weigert in angst te leven.

Estranja kwam eerst tegenover haar familie en vrienden uit de kast, waarbij ze hen eerst vertelde dat ze niet-binair is. In een interview met Entertainment Weekly vertelde ze dat het feit dat ze dragqueen was, haar heeft geholpen om haar echte gender, vrouw zijn, eindelijk meer heeft helpen aanvaarden.

Ook gaf ze toe dat ze lange tijd haar vrouw zijn onderdrukte omdat de maatschappij van haar verlangde dat ze gewoon man zou zijn en zich ook zo zou gedragen. "Ik probeerde mannelijk te zijn en er tussenin te vallen, maar de waarheid is dat ik een vrouwelijke entiteit ben en dit leven kan leven." Verder zei ze nog dat ze haar dragqueen naam blijft gebruiken.

Laganja heeft ook een muzikale cariere
In 2014 droeg Laganja zang bij aan een cover van RuPaul's "Jealous of My Boogie", voor het album RuPaul Presents: The CoverGurlz. Verder is ze te horen op drie singels en droeg ze een rapvers bij aan elk nummer sinds 2014. In 2015 bracht ze haar debuutsingel uit als hoofdartiest, getiteld "Legs", met de Amerikaanse rapper Rye Rye. In juni 2015 werd "Legs" door Pitchfork Media beoordeeld als het derde beste nummer door een RuPaul's Drag Race-deelnemer. In juni 2015 werd Laganja gekenmerkt op collega RuPaul's Drag Race ster, Alaska Thunderfuck's debuut album, Anus, op de track "Gimme All Your Money". In 2016 bracht ze zowel haar derde single "Tease 4U" als een kerstalbum uit met het Haus of Edwards. Haar single op het album is getiteld "Green XXXmas", en de video bevatte de exotische danseres Candace Cane. In september 2018 bracht ze haar vierde single "Look At Me" uit met J. Tyler en een bijbehorende video. De video nam een ​​standpunt in tegen arrestaties wegens het bezit van marihuana. In november 2018 bracht ze een songtekstvideo uit voor haar vijfde single "Smoke Break" (Bron: wikipedia).

Extra
Op holebi info Pinterest kan je een onderdeel vinden met foto's van beroemde dragqueens wereldwijd; Klik hier (en kies het bord famous lgbt+)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Juni 2021

Dit bericht is gepost op 19 June, 2021 en 487 keer gelezen.