Happy Socks komt met Pride sokken.Happy Socks, de Zweedse fabrikant en verkoper van sokken, ondergoed en badkleding, met verkooppunten in meer dan 90 landen, komt naar aanleiding van Pride maand met een Pride sokken collectie. Daarbij doneert het bedrijf (ook) geld aan holebi organisaties.

Het merk Happy Socks komt met regenboogsokken naar aanleiding van de Pride maand (Juni). De nieuwe collectie is online verkrijgbaar via de shops in de UK en de VS, waarbij men ook leveringen uitvoert naar Belgiƫ & Nederland. De collectie bevat vier stijlen, regenboog hartjes, een paintbrush ontwerp, klassieke regenboogstrepen en inclusieve vlag kleuren.

Voor de Pride collectie werkte men samen met Interpride (Amerikaanse non-profit organisatie van Pride evenementen en meer). Happy Socks doneert 10% van hun verkochte Pride spullen gedurende heel 2021 aan InterPride. Daarnaast doneert men ook nog eens honderd procent van hun campagne Pride budget aan een holebi & trans+ organisatie die later wordt gekozen.

Bestellen & Info
Bestel je happy pride socks ==> Klik hier
(leveren ook aan Belgie & Nederland, meer info daarover klik helemaal onderaan op de pagina op Shipping onder Help, ook voor prijzen).

Lees ook
23 grote bedrijven komen met lgbt+ Pride maand collectie + info aan wie ze opbrengst doneren

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Juni 2021
.

Dit bericht is gepost op 15 June, 2021 en 440 keer gelezen.