Is Billie Eilish zopas uit de kast gekomen?Fans vragen zich af of zangeres Billie Eilish, 19, zopas uit de biseksuele of lesbische kast is gekomen. Aanleiding daarvoor is een foto van de zangeres op Instagram met een scène uit haar laatste videoclip met daaronder enkel de woorden: "I love Girls".

Alles begon toen de zangeres beschuldigd werd van Queerbaiting naar aanleiding van haar video bij de song 'Lost Cause'. (Queerbaiting is een populaire manier onder producenten om een holebi en transgender publiek aan te trekken zonder het thema van holebi of trans-zijn echt te moeten behandelen. Op die manier zorgen ze ook niet voor meer maatschappelijke acceptatie, aangezien deze personages maar even in beeld worden gebracht of eerder belachelijk worden gemaakt).

De beschuldiging van Queerbaiting is er omdat Billie in de video met enkel vrouwen rond huppelt en af en toe zelfs intiem danst. Na de video release vroegen enkele fans zich af of Billie biseksueel is of dat ze net getuige waren van Queerbaiting door een hetero vrouw. Andere fans menen dat de zangeres gewoon lol heeft met andere meisjes.

Op de vraag of Billie nu wel of niet uit de kast is gekomen kan niemand behalve Billie zelf antwoord geven. Billie houdt haar liefdesleven altijd zo goed mogelijk geheim, vele fans wisten niet eens dat ze een tijd geleden terug eventjes met haar ex vriend Brandon Quentin Adams ging. Maar het feit dat haar song 'Lost Cause' waarbij men haar beschuldigd van Queerbaiting gaat over Brandon, waarbij ze hem ook dood verklaart, noemen velen erg interessant gezien het feit dat ze zichzelf daarbij meteen omringt door tal van mooie vrouwen in combinatie met het feit dat het Pride maand is. Het blijft afwachten of Billie al dan niet zal reageren op het vermoeden van fans dat ze zopas uit de biseksuele of lesbische kast is gekomen.

Lees ook
Juni Pride maand - 5 beroemdheden uit de kast

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Juni 2021

Dit bericht is gepost op 14 June, 2021 en 524 keer gelezen.