Elliot Page toont voor het eerst ontbloot lichaam.

De Canadese acteur Elliot Page, 34, toont de wereld voor het eerst zichzelf met ontbloot bovenlichaam. Een lichaam waar hij bovendien, met reden, trots op zegt te zijn.

Bij de foto schreef Elliot: “trans bb’s first swim trunks”. (bb staat voor baby). Later kwamen daar nog de hashtags #transjoy en #transisbeautiful bij. Toen de foto net op sociale media stond stroomde meteen enthousiaste en tal van positieve reacties binnen. Velen waren erg onder de indruk van zijn strakke buikspieren. De shirtloze foto werd bovendien meteen een virale sensatie.

Naast de vele positieve reacties van fans reageerde ook tal van beroemdheden op de foto. Zangeres Miley Cyrus schreef: 'Wow, Hot'. Actrice Emmy Raver-Lampman schreef: 'Look at that smile'. Actrice Julianne Moore klikte vind ik leuk en wenste de acteur een gelukkige zomer.

Page kwam begin december 2020 uit de kast als transgender man. Hij schreef toen dat hij zich naast positieve reacties verwachtte aan tal van negatieve reacties, wat uiteindelijk ook gebeurde, want jammer genoeg, mag je voor sommige mensen nog steeds niet jezelf zijn. In januari 2021 liet hij weten dat er een scheiding zou volgen met vrouw Emma Porter. Hoewel deze laatste achter de transitie van Page stond blijkt er teveel te zijn veranderd om het huwelijk te kunnen verder zetten aldus Page en Porter eerder.

Lees ook
Nats Getty (onverwacht) uit de transgender kast (2021)
19-jarige veelbelovende atlete komt uit de transgender kast (2020)
Zangeres van Metal groep komt uit de transgender kast (2020)

Nota:
Transgender is een genderidentiteit én parapluterm voor verschillende genderidentiteiten. Mensen die transgender zijn kunnen zowel holebi als hetero (seksuele geaardheid) e.a zijn. Daarnaast voelen sommige transgenders zich uit thuis onder de genderidentiteiten: niet-binair of genderfluid e.a. Een transgender persoon die overgaat tot gender veranderende operaties noemt men transseksuelen, waarbij niet alle transseksuelen overgaan tot een volledige transitie.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Mei 2021

Dit bericht is gepost op 26 May, 2021 en 650 keer gelezen.