Australische actrice stelt haar vriendin voor op TikTok.De Australische actrice Adelaide Kane (foto links), 30, en sociaal media ster en model de Nederlandse Marthe Woertman, 34, zijn een koppel. Beide lieten dit weten in enkele filmpjes op TikTok.

Kane kwam in februari van dit jaar uit de biseksuele kast, en zopas stelde ze in TikTok video's haar vriendin Marthe voor. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen is niet bekend.

In de eerste video staren de twee elkaar liefdevol aan terwijl ze lipsynchroniseren met het nummer "How You Feel". In de tweede video valt het lengte verschil tussen Kane en Woertman op een schattige manier op. Fans reageerden positief op het nieuws rond hun relatie.

Adelaide Kane is onder andere bekend van haar rol in de serie Teen Wolf. In 2016 en 2017 kon je bij holebi info lezen over de homo coming out van Teen Wolf acteurs Charlie Carver en Colton Haynes, die later bovendien een koppel speelde in de serie. En in oktober 2020 liet Teen Wolf acteur Tyler Posey weten dat hij al enkele relaties met mannen heeft gehad, maar liet daarbij weten zichzelf geen label te willen geven.

TikTok video's Kane en Woertman
- Adelaide Kane (coming out & andere video's) ==> Klik hier
- Marthe Woertman (coming out & andere video's) ==> Klik hier

Lees ook
Amerikaanse zangeres uit de lesbische kast
Britse zangeres uit de Queer kast
19-jarige soap ster uit de kast als niet binair
Prof worstelaar uit de panseksuele kast
Belg prof sporter uit de homo kast + video
Nats Getty (onverwacht) uit de transgender kast
Miss Belgie uit de kast

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Mei 2021.

Dit bericht is gepost op 01 May, 2021 en 1447 keer gelezen.