2 videos: homo kussen met Lil Nas X en lapdance met Satan.In de nieuwe videoclip van de Amerikaanse hiphop-boyband Brockhampton kussen zangers Lil Nas X en Dominic Fike elkaar uitgebreid een animatie hallucinatie die lijkt op een psychedelische lsd trip uit de jaren zeventig.

Homo liefde
Brockhampton rekruteerde zangers Lil Nas X en Fike voor de song 'Count On Me', afkomstig uit het recent uitgebrachte zesde studioalbum. Het nummer bevat ook vocalen van A $ AP Rocky, Ryan Beatty en Shawn Mendes. In de videoclip, geregisseerd door Kevin Abstract en Dan Strein, rijden Lil Nas X en Fike in een Jeep voordat ze uitstappen om een Twin Peaks-achtige koortsdroom te verkennen. En dan zoenen ze, veel, heel veel, onder andere tijdens een geanimeerde hallucinatiesequentie. Bekijk onder aan de videoclip.

Satan
Lil Nas X, 22, die openlijk homo is, ligt momenteel onder vuur vanwege zijn videoclip rond de song 'Call Me By Your Name'. Deze begint onschuldig in een lieflijk lilakleurig Hof van Eden, maar al snel daalt de zanger af in een bijbels verhaal waarin hij langst een stripperpaal naar de hel glijdt, gekleed in strakke slip en latex knielaarzen, en in die brandende onderwereld geeft hij de duivel een lapdance tot hij Satans nek breekt, zijn horens afpakt en zo zelf de heerser van de duisternis wordt. Call Me By Your Name is vernoemd naar de gelijknamige film uit 2017 over een homoseksuele liefde in landelijk Italië, die Lil Nas X tijdens de lockdown keek. Rond die tijd raakte hij ook in de ban van een vriendje dat veel dronk en drugs gebruikte. Maar de zin ‘You live in the dark, boy, I cannot pretend’ gaat ook over heimelijke liefdes als je nog in de kast zit. Bekijk onder de video van 'Count On Me' de videoclip van 'Call Me By Your Name'.

Lees ook
Lil Nas X reageerde geweldig op homofobe pastor (2020)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - April 2021


*

Dit bericht is gepost op 15 April, 2021 en 759 keer gelezen.