Britse zangeres uit de Queer kast.De Britse zangeres Becky Hill, 27, is zopas uit de kast gekomen als Queer. "Ik voel me ongemakkelijk om mezelf hetero te noemen'. Hill deed die uitspraak zondag op Twitter nadat een fan vroeg of ze al uit de kast was.

Na die vraag schreef Hill: "Ik ben er nog niet helemaal uit, maar ik denk dat ik Queer ben, want ik voel me niet goed om mezelf hetero te noemen of wat dan ook, maar Queer lijkt de meest passende identiteit te zijn voor wie ik ben."

De zangeres kreeg niets dan lof na haar coming out, vooral van holebi fans. Hill heeft sinds ze deelnam aan The Voice UK in 2012 een grote groep holebi & trans+ fans achter zich. In 2019 was ze één van de performers tijdens de Manchester Gay Pride.

Ze bracht haar debuutalbum Get to Know uit in 2019 en heeft een reeks singles gehad, waaronder "Last Time", dat in maart van dit jaar werd uitgebracht.

Extra info:
Queer is een parapluterm voor onder andere homoseksualiteit en/of travestie, en ook non-binaire mensen identificeren zich vaak als queer. De term is meestal bedoeld om zich af te zetten tegen de standaard heteronorm en trekt tegelijkertijd elk mogelijk hokje in twijfel. Méér info via Wikipedia ==> Klik hier

Lees ook
19-jarige soap ster uit de kast als niet binair
Prof worstelaar uit de panseksuele kast
Belg prof sporter uit de homo kast + video
Nats Getty (onverwacht) uit de transgender kast
Miss Belgie uit de kast

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 13 April, 2021 en 694 keer gelezen.