Jitske Van de Veire en vriendin uit elkaar.In mei van dit jaar liet de 27-jarige Jitske Van de Veire nog weten dat ze een relatie had met de 25-jarige badmintonspeelster Flore Vandenhoucke. Ondertussen blijkt het koppel sinds enkele weken niet meer samen te zijn.

Voor Jitske is dit haar tweede liefdesbreuk op een jaar tijd. Rond deze periode vorig jaar maakte Jitske namelijk bekend dat ze uit elkaar ging met haar toenmalige vriendin Marthe, met wie ze 4,5 jaar een relatie had. En nu moet ze opnieuw een liefdesbreuk verwerken. "Of het een beetje met me gaat? Ja hoor, ik ben zeker en vast oké, maar de reden van onze breuk hou ik liever voor mezelf. Het is zeker niet dat er iets gebeurd is, het is gewoon misgelopen."

Op Instagram vertelde Jitske dat de breuk al enkele weken oud is. "Niet huilen was mijn overlevingsmechanisme de voorbije weken. Me afsluiten van alles en iedereen nog meer. Me even helemaal verliezen in mijn Wakko’s (haar twee kapperszaken in Gent en Antwerpen) hield me recht. Morgen sta ik er terug. Alleen, eventjes wankelend, maar altijd vooruit kijkend. "

Jitske is naast onderneemster en eigenaar van Wakko kappers in Gent en Antwerpen ook woordvoerster van de holebi en transgender jeugdbeweging Wel Jong Niet Hetero.

Lees ook
Jitske Van de Veire: 'Ik voel me soms onveilig, maar ik vertik het om me te laten verlammen door angst.' (Aug 2020)

Bron: hln.be - Maart 2021*

Dit bericht is gepost op 04 March, 2021 en 1260 keer gelezen.