Brusselse holebi's & trans+ zamelen voedselpakketten in (doe mee).Brusselse holebi's & transgender+ personen zijn zopas een inzamelingsactie gestart waarmee men voedselpakketten inzamelen die men zal verdelen onder de holebi & transgender+ personen in nood ten gevolge van de Coronaviruscrisis (Covid-19). De actie is een intitiatief van het RainbowHouse (Brussel), Ex Aequo en de Brusselse fetish community.

Elke zaterdag en maandag kan iedereen die dat wenst voedsel (dat lang houdbaar is), dranken (thee, koffie) en producten die nodig zijn voor basislevensbehoeften zoals shampoo, wasmiddelen, tandpasta, mondmaskers, douchegel ... binnen brengen in het Brusselse Regenbooghuis (RainbowHouse) en wel bepaald in zaal Marsha P. En dit telkens tussen 14:00 en 18:00 uur.

De acties gebeuren onder de noemer Brussels Rainbow Support, en de herverdeling van de geschonken goederen gebeuren eveneens vanuit het RainbowHouse. Vorige week ontvingen al vijftien eerste hulpbehoevende holebi's & transgender+ personen een voedsel/basis pakket.

Meer info: Brussels Rainbow Support Facebook => Klik hier info via mail => lgbtqcovids@gmail.com

Extra
- Website RainbowHouse (koepel Brusselse verenigingen) => Klik hier
- Ex Aequo: Sinds meer dan 20 jaar is de Vzw Ex Aequo één van de hoofdspelers in de promotie van de gezondheid in Franstalig België bij gays, biseksuelen en andere MSM’s. Meer info (Facebook) => => Klik hier


Bron: gaylive & holebi info - Maart 2021

Dit bericht is gepost op 03 March, 2021 en 537 keer gelezen.