Kinderboekjes holebi & trans thema bestaan wel 40 titels (+ link volwassenen)
In het verleden en heden zijn homo, lesbische én transgender koppels mét kinderen vaak op zoek naar kinderboekjes met een homo, lesbisch of transgender thema. Sommigen oordelen al gauw dat er of geen aanbod is of een héél klein aanbod, maar niets is minder waar.

Holebi info is al enkele jaren bezig met het verzamelen van titels van kinderboekjes met homo, lesbisch of transgender thema. Ondertussen is de lijst uitgegroeid tot veertig titels, dat lijkt weinig, maar dat is het zeker niet, gezien het feit dat velen menen dat het aantal tussen 0 en 5 ligt.

Opvallend, al blijven ze voorlopig nog in de minderheid, is het langzaam groter wordende aantal kinderboekjes met transgender thema.

Dus, voor al wie dacht dat er geen kinderboekjes bestaan met homo, lesbisch of transgender thema, bekijk de lijst van holebi info (met korte beschrijving) 40 titels: ==> Klik hier

Extra: Daarnaast zijn er ook enkele jeugdboeken met holebi of transgender thema terug te vinden in de boeken & film lijst(en) van holebi info. Die kan je terug vinden onder (volwassen) homo boeken, lesbische boeken, transgender boeken en holebi boeken ==> Klik hier


LEES OOK
Nieuw Nederland kinderboekje met transgender thema (2021)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2021/Maart*

Dit bericht is gepost op 02 March, 2021 en 522 keer gelezen.