Holebi & Trans+ zender OUTtv breidt uit in Belgie + video.Vanaf 2 februari 2021 maakt OUTtv (de Belgische lifestylezender voor holebi & transgender+ en openminded) onderdeel uit van het basispakket bij Proximus in België. Telenet en Orange klanten kunnen de zender al langer ontvangen, en de eigen kanalen en externe platforms zoals ITunes, Amazon Prime en Google Play behoren ook al lange tijd tot de dagelijkse business.

OUTtv biedt een breed scala aan internationaal succesvolle tv-programma’s, award-winning arthousefilms en populaire tv-series die de diversiteit van haar publiek weerspiegelt: van het 'Eurovisiesongfestival' tot de meest bekroonde wedstrijdshow in de Emmy-geschiedenis, 'RuPaul’s Drag Race'. Sinds kort zendt OUTtv ook nieuwe tv-series als 'Veneno', 'Toy Boy' en 'Drag SOS' uit, evenals de meest geprezen films vanuit de filmcatalogus van filmdistributeur Cinemien.

OUTtv Belgie brengt sinds 2011 ook lokale producties, zoals 'Mister Gay Belgium', 'Antwerp Pride', 'Antwerp Diner' en de awardshow 'Sparkle' van çavaria, de Vlaamse koepel van holebi & transgender+ organisaties.

Oprichter en CEO van OUTtv, Marc Putman zegt in een persbericht: "“Ik ben trots dat we dit jaar ons tienjarig OUTtv jubileum in België mogen vieren met het toevoegen van OUTtv aan het basispakket van Proximus en alle trouwe klanten van Proximus mogen entertainen en informeren met onze programmering. Want je hoeft niet holebi of transgender te zijn om naar OUTtv te kijken. De Belgische samenleving heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld als het gaat om de acceptatie en zichtbaarheid van de holebi & transgender+ gemeenschap. De aanwezigheid en uitbreiding van onze tv-zender bij Proximus getuigt van die ontwikkeling. Onze levensstijl is nu permanent zichtbaar voor ruim 3 miljoen huishoudens en verankerd in het Belgische medialandschap via OUTtv.

Vanuit Proximus zegt men: "Proximus streeft er steeds naar om de content die het aanbiedt zo aantrekkelijk en divers mogelijk te maken voor onze klanten. Het opnemen van OUTtv in ons basisaanbod sluit hier perfect bij aan. Wij wensen onze klanten veel kijkplezier. "

OUTtv is vanaf 2 februari bij Proximus in Vlaanderen te zien via het basispakket op kanaal 94 en in Brussel op kanaal 344. OUTtv is verder ook nog steeds te ontvangen in het basispakket van Telenet op kanaal 52 en bij Orange op kanaal 38.

Meer over OUTtv:
OUTtv is het lifestyle televisiekanaal voor de gay en openminded, te ontvangen via verschillende Europese kabelexploitanten, telecomproviders en haar eigen VOD-service OUTtv Pro in meer dan twaalf landen. Samen met de Duitse dochteronderneming Pro-Fun Media en het Nederlandse Cinemien bedient OUTtv Media het gehele scala van film- en video-exploitatie: zowel de promotie als lancering van films, documentaires en tv-series in de bioscoop en op dvd en Blu-ray. Ook de digitale exploitatie via OUTtv ‘s eigen kanalen en externe platforms zoals ITunes, Amazon Prime en Google Play behoren tot de dagelijkse business.
Website OUTtv ==> Klik hierExtra info
- Holebi staat voor de seksuele geaardheden: homo, lesbisch, biseksueel.
- Transgender is een genderidentiteit, men kan zowel hetero als holebi zijn.
- De plus die vaak achter transgender staat, staat voor enkele andere genderidentiteiten zoals niet-binaire en genderfluide personen. Bij de plus horen ook nog enkele andere seksuele geaardheden zoals panseksueel, aseksueel, en hetero sympathisanten, en tot slot vallen onder de plus ook nog intersekse personen, dit is geen geaardheid en geen genderidentiteit, intersekse personen zijn personen die geboren worden met zowel mannelijke als vrouwelijke in- en uitwendige organen.

Bron: mail van OUTtv aan holebi info - extra info door holebi info - Februari 2021

Dit bericht is gepost op 02 February, 2021 en 939 keer gelezen.