Turkse president valt (opnieuw) holebi's en transgenders aan.De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft jonge mensen in zijn partij geprezen omdat ze geen holebi (Homo, Lesbisch, Biseksueel) of transgender (genderidentiteit / kunnen zowel holebi als hetero) zijn.

Erdoğan beschuldigde in zijn toespraak holebi's en transgenders als 'vandalen'. Hij deed zijn uitspraken tijdens een online toespraak voor leden van zijn Partij (Rechtvaardigheid en Ontwikkeling), op 1 februari.

In de toespraak, gericht op Turkse jongeren, zei Erdoğan: "We zullen onze jeugd naar de toekomst brengen, niet als holebi of transgender jongeren, maar zoals de jongeren uit het glorieuze verleden van dit land. Jullie behoren niet tot de holebi en transgender jongeren, jullie zijn niet degene die alles vernielen, maar u bent degene die de vernielde harten kunnen herstellen." Verder beweerde de president dat hij alle opvattingen en identiteiten 'respecteert' zolang ze niet verband houden met 'terreur, immoraliteit, perversie en geweld. "

Het is niet voor het eerst dat de Turkse president holebi's en transgenders aanvalt. De laatste keer was vorig jaar. Hij drong er burgers toen op aan "op te treden tegen degenen die elke vorm van perversie vertonen die door God verboden is. " En zei ook nog dat "Dergelijke marginale bewegingen zijn in strijd met ons geloof en onze cultuur. We laten hen niet de menselijke waarden vertrappelen, we zullen de natuur en geestelijke gezondheid van onze kinderen beschermen. "

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Februari 2021

Dit bericht is gepost op 02 February, 2021 en 914 keer gelezen.