Nats Getty (onverwacht) uit de transgender kast.Miljonairmodel, acteur en socialite Nats Getty is zopas naar buiten gekomen als transgender non-binair, en plaatste een topless foto (volledige foto onderaan) met vrouw Gigi Gorgeous op Instagram. Net als acteur Elliot (Ellen) Page, die in december uit de transgender kast kwam, was Getty eerder uit de lesbische kast gekomen.

In 2019 kon je bij holebi info al lezen dat Amerikaans model, designer, activist en miljardairs erfenaam Nats Getty in het huwelijksbootje stapte met de Canadese openlijke transgender actrice, model en YouTuber Gigi Gorgeous.

Net als bij Elliot Page hadden weinigen het zien aankomen dat Nats Getty uit de transgender kast zou komen. Bij de coming out plaatste Getty een foto van zichzelf kort na de eerste gender veranderende operatie, met naast zichzelf vrouw Gigi op Instagram. "Ik ben transgender niet-binair", schreef Getty. “Ik heb mijn hele leven geleeft met een niet gesynchroniseerd lichaam waarmee ik ben geboren, en met een uiterlijk dat niet bij mijn geest of ziel paste. Pas onlangs voelde ik me op mijn gemak om dit aan mezelf toe te geven, tot ik eenmaal naar binnen kon kijken en echt kon reflecteren op mijn authentieke zelf, " en vervolgde:

“Dus besloot ik mijn fysieke transitie te beginnen en een topoperatie te ondergaan. Deze operatie is iets wat ik al jaren wilde en ik kan niet geloven dat ik eindelijk de borst zal hebben waar ik altijd van heb gedroomd. Ik weet dat het een voorrecht is dat ik hiermee verder kan gaan, terwijl het voor velen een onmogelijke optie is vanwege hun omstandigheden. "

Transgender = genderidentiteit - Een transgender persoon kan zowel hetero of holebi zijn.

- Op zoek naar transgender info (voor Belgische transgenders) ==> Klik hier

Volledige Instagram foto Nats & Gigi

Lees ook
Lesbische miljardairs erfgename en beroemde lesbische trans gehuwd(2019)
Elliot Page post eerste Instagram bericht (Dec 2020)
Onverwacht, Ellen (Elliot) Page komt uit de transgender kast (Dec 2020)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Januari 2021

Dit bericht is gepost op 25 January, 2021 en 969 keer gelezen.