Elliot Page post eerste Instagram berichtElliot Page heeft voor het eerst sinds hij uit de transgender kast kwam een Instagram post geplaatst. Daarbij dankte hij zijn fans en vroeg hij steun voor kwetsbare transgender kinderen en jongeren.

Op 1 december kwam Page uit de transgender kast en deelde mee dat zijn naam Elliot is en dat hij de voornaamwoorden hij en hem gebruikt. Bijna drie weken later plaatste hij zijn eerste Instagram bericht onder andere om zijn fans te bedanken voor hun support.

'Uit de grond van mijn hart, bedankt. Uw liefde en steun is het grootste geschenk geweest. Blijf Veilig. Wees er voor elkaar. Page drong er bij fans op aan om te doneren aan Transanta, een organisatie die anoniem geschenken levert aan transjongeren in nood, en aan Trans Lifeline, een crisishotline voor transgenders.

Elliot Page kreeg een golf van liefde en steun van LGBT + mensen over de hele wereld toen hij uit de kast kwam als transgender. In zijn emotionele coming-out post begon Page over het omarmen van zijn identiteit en raakte hij het geweld en de discriminatie aan waarmee veel transgenders in hun dagelijks leven worden geconfronteerd.

"Ik kan niet beginnen uit te drukken hoe opmerkelijk het voelt om eindelijk genoeg te hebben van wie ik ben om mijn authentieke zelf na te jagen. Ik ben eindeloos geïnspireerd door zo velen in de transgemeenschap. Bedankt voor je moed, je vrijgevigheid en je onophoudelijke werk om van deze wereld een meer inclusieve en medelevende plek te maken. Ik zal alle mogelijke ondersteuning bieden en blijven streven naar een meer liefdevolle en gelijkwaardige samenleving. Om "geduld" te vragen terwijl hij door zijn identiteit navigeert, behandelde Page de "onthutsende" statistieken van geweld tegen transgenders. Mijn geluk is echt, maar ook fragiel. De waarheid is dat ik, ondanks dat ik me nu enorm gelukkig voel en weet hoeveel voorrechten ik draag, ik ook bang ben. Ik ben bang voor de invasiviteit, de haat, de ‘grappen’ en voor geweld. Voor alle duidelijkheid: ik probeer niet een moment te temperen dat vreugdevol is en dat ik vier, maar ik wil het volledige plaatje bespreken. "

Page ging verder met het vertellen over politieke leiders die tegen transrechten hebben gevochten, dat ze bloed aan hun handen hebben, en voegde eraan toe: "Je wordt niet geannuleerd, je doet mensen pijn. Ik ben een van die mensen en we zullen niet zwijgen als we geconfronteerd worden met je aanvallen. " Ter afsluiting van het bericht schreef Page: “Ik vind het geweldig dat ik trans ben. En ik vind het geweldig dat ik queer ben. En hoe meer ik mezelf vasthoud en volledig omarm wie ik ben, hoe meer ik droom, hoe meer mijn hart groeit en hoe meer ik gedijt. "

Lees ook
Vrouw van Elliot Page, fans en beroemdheden over coming out Elliot

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 12/2020

Dit bericht is gepost op 22 December, 2020 en 1060 keer gelezen.