Gouden Klysma awards uitgereikt aan homofoben.

In Rusland gingen zopas de Golden Enema (Klysma) 2014 awards door. Een vernederende prijs voor de grootste Russische homofoben, een Klysma is een darmspoeling, En een klysma bestaat uit een slang die in de anus dient te worden ingebracht, met daaraan vast een (knijp)zak en/of een installatie die het inbrengen van de vloeistof controleert.

In Sint Petersburg werden tijdens de tweede editie van het Golden Enema awards weer prijzen uitgedeeld aan homofoben. Georganiseerd door de Straight (hetero) Alliance for LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transsexual) Equality (gelijkheid) in Rusland. President Poetin kreeg de Golden Enema Prize of Disgrace (schande).

Gangster-facists wonnen de Booby Prize voor het lokken van homo's naar een appartement waar ze vervolgens werden vernederd en mishandeld wat wordt gefilmd en later op internet gezet. Sommige slachtoffers werden nadien afgeperst en velen van hen pleegden later zelfmoord. De Stink Parade prijs werd gegeven aan de homofoben die eerder condooms gevuld met uitwerpselen gooiden en gas spoten de ruimte waar het QueerFest doorging, het jaarlijkse holebi & trans filmfestival in Rusland.

Ook zakenmensen werden bekritiseerd. Het hoofd van de Russische treinen, Vladimir Yakunin won de Golden Enema omdat hij holebi's die opkomen voor hun rechten culturele mutanten noemde, en Songfestival winnares Conchita Wurst een symbool van ethnofascism en de voorbode van de' snelle ondergang van Europa noemde. Bureaucraat Irina Boitsova, Deputy Chef of Staff in de wijk Kirov van St. Petersburg, kreeg de Golden Enema voor het ontslaan van een homo leerkracht. Twee priesters kregen ook een award voor hun homofobe houdingen en preken. Verder kregen ook tal van Russische journalisten en culturele figuren kritiek.

LEES OOK
HOMO'S MOGEN ONDER VOORWAARDEN BLOED GEVEN IN DE VS + LIJST WAAR DAT NOG KAN


holebi info eigen berichtgeving 2014

Dit bericht is gepost op 26 December, 2014 en 2023 keer gelezen.