Nieuw Nederlands boek met transgender thema uit.Er is weer een nieuw boek uit met een transgender thema. 'Hoe ik werd wie ik altijd was' is gechreven door de Nederlandse Nathalie van Vugt en is geschreven is samenwerking met Margot den Ouden. Op de website van Nathalie waar je het boek kan bestellen staat de volgende info over het boek:

Dit boek is in eerste instantie geschreven voor transgenders. Mensen die in hetzelfde schuitje zitten als waarin ik ...heb gezeten. Mensen die er op een dag achter kwamen dat ze misschien wel in het verkeerde lichaam zijn geboren. Heel gewone mensen, met een bijzondere kant. Misschien vragen ze zich af wat ze met hun gevoelens aan moeten, of staan ze op het punt hun geheim wereldkundig te maken, of zijn ze al bezig met hun transitie naar het gewenste geslacht. Door mijn verhaal te vertellen, hoop ik hen, maar ook hun partners hulp te bieden.

Zelfs in dit digitale tijdperk valt niet altijd mee om informatie te vinden die bij jou past. Elke persoon met genderdysforie beleeft een transitie op zijn of haar eigen manier. De enige overeenkomst die mij is opgevallen, is de haast die we allemaal hebben om het eindstation te bereiken, om die allesbeslissende operatie achter de rug te hebben en verder door het leven te gaan als degene die we van binnen altijd al waren. Tussen de beslissing om het geslachtsveranderende traject aan te gaan en de uiteindelijke operatie zitten een heleboel kleine dingen waar je niet zo snel bij stilstaat. Een nieuw paspoort, een nieuwe garderobe, misschien zelfs een andere baan omdat je huidige baas je transformatie niet kan of wil accepteren. Er zijn ontelbaar veel dingen die op je pad komen.

In dit boek vertel ik recht uit mijn hart wat ik samen met mijn partner en twee kanjers van kinderen heb meegemaakt. Tevens hoop ik dat dit boek mag bijdragen aan het kweken van meer begrip bij alle andere mensen. Mensen die een transgender als kennis, vriend, partner of in de familie hebben, misschien zelfs hun eigen vader/moeder/kind. Mensen die hun buurman in een vrouw zien veranderen. Mensen die erover moeten nadenken wat ze van die ene werknemer-in-transitie vinden. Heel gewone mensen, mensen zoals jij en ik.

Boek bestellen: =====> KLIK HIER

BOEKEN TIPS: klik in het holebi info menu bovenaan op infogids

holebi.info eigen berichtgeving. éà&'

Dit bericht is gepost op 08 December, 2014 en 2947 keer gelezen.