Rusland stopt samenwerking met VS omwille van homo koppel.


Er komt een einde aan de samenwerking tussen Russische en Amerikaanse universiteiten waarbij men studenten uitwisselt. Reden is het feit dat Rusland laat weten dat alles te maken heeft met het feit dat de VS een homo koppel een Russische tiener opving.

Volgens de Russische ombudsman voor kinderbescherming Pavel Astakhov komt de VS zijn verplichtingen niet na om alle studenten terug te sturen naar Rusland. In werkelijkheid gaat het slechts op 1 Russische studente die in de VS wil blijven en niet terug wil keren naar haar eigen land. Maar wat de Russen vooral een doorn in het oog is, is het feit dat het meisje verblijft bij een Amerikaans homo koppel.

De Amerikaanse administratie van het uitwisselings programma zegt dat het meisje eerst bij een hetero koppel inwoonde, maar dat ze later een homo koppel leerde kennen en nu bij hen woont, en dat er daarom geen sprake is van het verbreken van verplichtingen. Maar de Russen hebben daar geen oren naar en verbreken dus de samenwerking. De Amerikanen lieten weten dat ze dit erg jammer vinden na 21 jaar probleemloos samenwerken. De Russen proberen al langer homoseksualiteit in verband te brengen met kindermisbruik, en verbieden daarom mensen te spreken over homoseksualiteit in het bijzijn van minderjarigen, en verbieden ook landen waar holebi's kinderen mogen adopteren Russische kinderen te adopteren.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI INFO LEZEN:
OPNIEUW HOLEBI'S AANGEVALLEN IN RUSLAND - TAL VAN GEWONDEN

holebi info eigen berichtgeving 2014

Dit bericht is gepost op 02 October, 2014 en 2125 keer gelezen.