Honey Maids reageert op homofobe reacties met pro video.


Vorige maand kon je bij holebi.info lezen dat Honey Maid met twee holebi vriendelijke commercials naar buiten kwam. Vandaag komt er een soort van vervolg, waarmee Honey Maid reageert op enkele negatieve reacties op hun holebi vriendelijk beleid.

Honey Maid kreeg na de lancering van een pro holebi video commercial enkele zeer negatieve reacties. De baas van Honey Maids vond er iets op en nam twee artiesten in dienst en gaf hen de opdracht iets te doen met de negatieve reacties, en in het bijzonder ze te veranderen in iets positiefs. De twee artiesten printen alle negatieve reacties uit op papier en begonnen een kunstwerkje te maken. Het resultaat zie je in de onderstaande video.

Honey Maid liet verder nog weten dat ondanks het feit dat ze veel negatieve reacties kregen op hun holebi vriendelijkheid, ze uiteindelijk wel drie keer zoveel positieve reacties kregen. En dat dit uiteindelijk bewijst dat er maar 1 ding belangrijk is wanneer het gaat om families en dat is liefde. In de eerdere commercial zit een homo koppel met kinderen, een homo vader met dochter, en een interraciaal hetero koppel met kinderen, waarna de boodschap verschijnt: 'Now matter how things change, what makes us wholesome never will.
holebi info eigen berichtgeving 2014

Dit bericht is gepost op 04 April, 2014 en 2248 keer gelezen.