Coca Cola wil het goed maken met holebi's maar krijgt homofoben achter zich aan + video

Frisdrank gigant Coca Cola doet een tweede poging om opnieuw in de gunst te komen van de holebi en transgender gemeenschap, dit keer met een Super Bowl video met daarin holebi ouders. Maar terwijl de frisdrank gigant onder vuur ligt in de holebi en transgender gemeenshap krijgen ze nu homofoben op hun dak.

Eerder kon je al bij holebi.info lezen dat de frisdrank gigant sinds vorig jaar onder vuur ligt omdat ze als groot sponsor van de Olympische winterspelen in Rusland geen statement willen maken tegen homofobie, maar ook omdat ze een tijd later een homo koppel uit een Ierse advertentie campagne haalde. Via de holebi.info facebook pagina kon je recent dan weer lezen dat Coca Cola zich verontschuldigde omwille van het feit dat een nieuwe Afrikaanse campagne waarbij mensen via een website hun naam of iets anders op een blikje konden laten plaatsen het woord 'gay' en aanverwanten werd verbannen.

Als reactie op het protest tegen hun support aan de winterspelen in Rusland brengt de frisdrank gigant nu een Super Bowl filmpje met daarin holebi ouders. Het filmpje genaamd: 'It's Beautiful, toont klassieke Amerikaanse scenes terwijl het liedje 'America The Beautiful weerklinkt op de achtergrond, en dat is nu veranderd en wordt nu in verschillende talen gezongen door een kind, met tegen het einde van de clip een homo koppel met hun dochtertje verschijnt. Het mag duidelijk zijn dat de frisdrank gigant op deze manier terug op een gunstig blaadje te komen bij de holebi en transgender gemeenschap. Feit blijft dat ze wel niet voor iedereen goed kunnen doen want met dit nieuwe filmpje krijgen ze de homofoben op hun dak. Waarbij een homofoob zei: 'Ik hoop dat de faggots (scheldwoord voor homo's) stikken in hun Coke', andere homofoben roepen op tot een boycot. Bekijk hieronder de nieuwste video van de frisdrank gigant met daarin het homo ouders koppeltje.EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
COCA COLA WIL NIET OPKOMEN VOOR HOLEBI'S EN TRANSGENDERS (November 2013)


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 03 February, 2014 en 2370 keer gelezen.