Holebi marsband mag opnieuw mee lopen in parade voor President Obama + video.De Lesbian and Gay Band Association mag voor de tweede keer mee lopen in de parade voor President Obama Vice President en Joe Biden tere ere van de presidents Inauguration (inwijdings) parade.

Het team van Obama heeft voor de tweede keer de holebi muziekband uit St Louis gekozen om mee te president te eren in de optocht op 21 januari 2013. In een persbericht zei Obama: "De getalenteerde groepen die zijn uitgekozen weerspiegelen de geest, waarden en diversiteit van onze grote natie. Vice President Biden en ik zijn vereerd hen te verwelkomen en zich aan te sluiten in onze optocht".

De holebi muziekband uit St Louis, Missouri, heeft bandleden in de gehele VS. Er zullen ruim 280 muzikanten uit 27 staten mee lopen in de optocht op 21 januari. De Lesbian and Gay Band Association schreef in 2009 geschiedenis door toen voor het eerst mee te doen aan de presidents Inauguration (inwijdings) parade. Het was toen de eerste keer in de Amerikaanse geschiedenis dat een openlijke holebi band mocht mee doen. De groep is dan ook erg verheugd dat ze nu voor de tweede keer zijn uitgenodigd. De mogelijke play list heeft alvast het Battle Hymn of the Republic en Tonight van de musical West Side Story op het programma staan, in 2009 jaar speelden ze A Brand New Day, bekijk hieronder de video van dat jaar:
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 19 December, 2012 en 2260 keer gelezen.